✨Succesvolle ROOS Instructeurstraining bij I-lab: Een Stap naar Innovatief Onderwijs✨

Op 20 juni vond een inspirerende ROOS instructeurstraining plaats bij I-lab. Hier verwelkomden we een groep gemotiveerde en enthousiaste docenten die zich recent bij het ROOS-programma hebben aangesloten. Deze training markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om reanimatieonderwijs op school te vergrootten.

De training bood een uitgebreide kennismaking met reanimatieonderwijs. Docenten dompelden zich onder in innovatieve lesmethoden en hands-on activiteiten. Deze activiteiten zijn ontworpen om hen voor te bereiden op het bieden van de beste leerervaringen voor hun leerlingen. Het ROOS-programma richt zich niet alleen op het verbeteren van didactische vaardigheden, maar ook op het ontwikkelen van levensreddende kennis en vaardigheden voor noodsituaties.

Een bijzonder hoogtepunt van de dag was de sessie geleid door onze fantastische instructeur. Haar expertise en passie voor onderwijs maakten de training onvergetelijk. De interactieve en gepassioneerde aanpak zorgde voor actieve betrokkenheid en waardevolle inzichten bij alle deelnemers.

De ROOS instructeurstraining benadrukt het belang van continue professionele ontwikkeling en samenwerking binnen het onderwijs. Door docenten te voorzien van de juiste tools en kennis, bouwen we samen aan een toekomst waarin iedere leerling kan schitteren en voorbereid is op noodsituaties. Deze training versterkt niet alleen de vaardigheden van docenten, maar ook hun vermogen om een veilige en ondersteunende leeromgeving te creëren.

We kijken ernaar uit om de positieve impact van deze training te zien in de klaslokalen en gemeenschappen. Deze docenten zullen bijdragen aan een veerkrachtige en innovatieve onderwijsomgeving.

Wil je meer weten over onze programma’s en trainingen? Neem contact met ons op of bekijk onze website.

#ROOSInstructeurstraining #ILab #Onderwijsinnovatie #SamenSterk #ToekomstgerichtLeren